„KNJIŽAR“ – biro & office expo magazine

„Knjižar“ je časopis koji je pokrenut 2000. godine sa ciljem da informiše i promoviše proizvodnju i trgovinu školskim i kancelarijskim priborom u Srbiji. Prvi pilot broj časopisa je objavljen u tiražu od hiljadu primeraka, a osnivač časopisa je Zoran Vučićević. Ideja je bila da pruži knjižarima, trgovcima, proizvođačima i distributerima jedinstveni adresar knjižarske industrije koji bi im olakšao kontakt s kolegama i pružio uvid u ponudu na tržištu.

Nakon pozitivnog odziva prvog broja časopisa među knjižarima u celoj tadašnjoj SRJ, „Knjižar“ je počeo izlaziti četiri puta godišnje…

Postoji nekoliko razloga zašto biste trebali izabrati časopis „Knjižar“:

  1. Namena ciljanoj grupi profesionalaca: Časopis je posebno namenjen profesionalcima iz industrije proizvodnje, distribucije i maloprodaje. To znači da će sadržaj časopisa biti relevantan i koristan za vaše poslovanje.
  2. Promocija novih proizvoda: Časopis vam pruža mogućnost da predstavite vaše nove proizvode. Posebno je važno ako su ti proizvodi strateški za vašu kompaniju i želite da istaknete njihove ključne prednosti i snage. Časopis će vam pružiti platformu za širenje informacija o tim proizvodima među relevantnim profesionalcima.
  3. Kvalitetan i obuhvatan sadržaj: Časopis „Knjižar“ nudi kvalitetan i obuhvatan sadržaj koji je relevantan za celokupni lanac snabdevanja. Osim informacija o proizvodima, časopis pruža podršku za informisanje i ažuriranje svih uključenih u industriju. To će vam pomoći da ostanete u toku sa najnovijim trendovima, inovacijama i važnim informacijama koje su bitne za vaše poslovanje.

Redakcija

Zoran Vučićević
Zoran VučićevićGlavni Urednik
Stana Šehalić
Stana ŠehalićUrednik
Josip Gračanin
Josip GračaninGrafički urednik
Ana Azanjac
Ana AzanjacNovinar
Mina Vučićević
Mina VučićevićNovinar
Marijana Blagojević
Marijana BlagojevićNovinar
Zorana Stanojević
Zorana StanojevićNovinar
Svetlana Stojanović
Svetlana StojanovićPoslovni sekretar
Marija Panić
Marija PanićPoslovni sekretar

Budite informisani i ostanite uz „KNJIŽAR“

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, biti dobro informisan je ključni faktor uspeha. Upravo zato vam predstavljamo časopis „Knjižar“ – vaš pouzdan izvor informacija iz sveta proizvodnje, distribucije i maloprodaje školskog i kancelarijskog pribora.

Sa „Knjižar“ časopisom, imate pristup sveobuhvatnom i kvalitetnom sadržaju koji je posebno prilagođen vašim potrebama. Bez obzira da li ste proizvođač, distributer ili knjižar, naš časopis vam pruža sveobuhvatne informacije koje će vam pomoći da ostanete korak ispred konkurencije.

Budite prvi koji će saznati o najnovijim trendovima u industriji, inovativnim proizvodima i tehnologijama koje oblikuju našu branšu. Naša stručna redakcija vam donosi ekskluzivne intervjue sa vodećim stručnjacima, analize tržišta, najave sajmova i događaja, kao i informacije o aktuelnim propisima i normama.

Osim toga, časopis „Knjižar“ vam pruža mogućnost da promovišete svoje nove proizvode, istaknete njihove najvažnije snage i povežete se sa ostalim profesionalcima iz industrije. Naša platforma je dizajnirana tako da vam omogući da izgradite nove poslovne veze, razmenite iskustva i pronađete nove poslovne prilike.

Nemojte propustiti priliku da budete informisani i ostanete napred u industriji školskog i kancelarijskog pribora. Pretplatite se na časopis „Knjižar“ i budite korak ispred konkurencije.